Alışveriş sepetiniz boş!

Haber

Rhino Kullanıcı Toplantıları | İstanbul

Türkiye'deki ilk Rhino Kullanıcı Toplantısını duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. İlgi çekici tartışmalar ve yeni kişilerle tanışma fırsatlarıyla dolu ilham verici bir gün için bize katılın. Bu etkinlikte McNeel'den Rhino 8 ve yeni özellikleri hakkında bilgi edinme, yeni bağlantılar kurma, iç görüleri paylaşma ve Rhino'nun farklı sektörlerdeki kullanım örneklerini keşfetme şansına sahip olacaksınız. Türkiye'deki Rhino topluluğunun ön sıralarında yer almak için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın. Şimdi kaydolun ve yaratıcılık ve yeniliklerle dolu bir gün için yerinizi ayırtın!

Rhino 8 | Sistem Gereksinimleri

Rhino 3D yazılımının son sürümü olan Rhino 8 hem Windows hem de Mac işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Rhino 8, önceki Rhino sürümlerinde olduğu gibi temel bir donanımla çalışabilmekte ve bilgisayarın kapasitesi dahilinde işlem yapılmasına olanak tanımaktadır. Rhinoceros 8 sürümünü çalıştırmak için gereken donanım ihtiyacını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Rhino 8 | Yeni Özellikler

Rhino 8 ile ShrinkWrap, Mac Rhino sürümünde kayda değer hızlanma, SubD Crease, PushPull, özelleştirilebilir Kullanıcı Arayüzü, daha hızlı Render motoru, yeni Grasshopper veri tipleri ve bunun gibi daha bir çok yeni özellik Rhino3D kullanıcılarına sunuluyor.

DUYURU - Türkiye Deprem Yardımı

6 Şubat 2023 tarihinde 9 saat ara ile Kahramanmaraş, Türkiye merkezli gerçekleşen depremlerin, depremzedeler üzerindeki kalıcı etkilerini azaltmak ve kısa sürede bölge insanının ihtiyaç duyacağı desteği sağlamak üzere uzun süredir dağıtımını üstlendiğimiz bilgisayar destekli tasarım programı Rhinoceros 3D kullanıcı topluluğunun yardımını rica ediyoruz.

Rhino 3D | Mimarlık, Yapım ve Mühendislik

Grasshopper ile birlikte Rhinoceros, mimari, mühendislik, imalat ve inşaat için oldukça kapsamlı bir 3 boyutlu modelleme programıdır. Rhino 3D, bir ekibin tasarımını yaptığı yapının formunu belirlerken konsept oluşturma kabiliyetini geliştirir. Rhino, serbest biçimli çatılar, parametrik cepheler, bir yapının tekrarlayan elemanları (paneller, giydirme cephe elemanları gibi), çok yönlü şekiller veya karmaşık yapılar için en yaygın kullanılan programdır. Rhino, tasarımdan üretime tüm sürecin her aşaması için geniş yelpazede çözümler sunan en iyi bilgisayar destekli tasarım ve modelleme araçlarının başında gelmektedir.

Rhino 7 Webinar | Neler Yeni_?

Robert McNeel & Associates tarafından geliştirilen Rhinoceros 3D yazılımının son sürümü olan Rhino 7'de önceki sürümlerden farklı olarak geliştirilen özellikler, Rhino 3D programının yaygın kullanıldığı sektörler ve en popüler üçüncü taraf eklentilerle ilgili detaylı bir anlatım bulacağınız McNeel Europe ile ortak yayın Rhino 7 Webinar'a bekliyoruz.

Rhino 8 | Lisans Yönetimi

Rhino 3D yazılımını satın aldıktan sonra lisans kaydı yapmanın 3 farklı yolu vardır. Rhino Hesabı ile Lisanslama– Cloud Zoo – Dünya’nın neresinde olursanız olun, lisansınıza erişiminiz hesabınıza giriş yaptığınız anda mümkün olup, daha kısıtlı bir kulllanım için sadece yüklenen bilgisayara lisanslama yapılabilmektedir.

Gösterilen: 1 ile 7 arası, toplam: 21 (3 Sayfa)